Oululainen pöytätenniksen erikoisseura. Mukaan mahtuvat niin aikuisharrastajat kuin aloittelevat junioritkin. Ohjattuja pingiskouluja aloittelijoille aloitetaan syyskuussa ja tammikuussa. Tervetuloa mukaan aktiiviseen ja mukavaan porukkaan!

In English: Welcome to play table tennis in Oulu. We are one of the biggest table tennis clubs in Finland. All level players are welcome!

Laji Pöytätennis
Kotipaikka Kastellin monitoimitalo
Sarja SM-sarja,1,2,3,4 div
Jäseniä 89 (Pelaajalista)
Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.
Teemu, profiilikuva
Teemu

HUOM! Sunnuntain 21.10. junioriharjoituksiin emme valitettavasti saa valmentajaa paikalle. Harjoitusvuorolle voi mennä vapaasti pelaamaan, esimerkiksi juniorit voivat mennä vanhempiensa kanssa halutessaan. Pöydät ja verkot tulee laittaa omatoimisesti paikoilleen ja pois.

Teemu, profiilikuva
Teemu

Perjantain 19.10. pingiskoulussa valmentajana Timo Mäkinen, allekirjoittanut on kilpailureissussa.

Lue loput viestit

Yhteyshenkilö: Teemu Oinas, teemu.oinas@gmail.com, 050-4858200